Naslovna > Automobili > Land Rover > Defender > Špijunske fotografije legendarnog Defendera

Land Rover

Špijunske fotografije legendarnog Defendera

Ove godine Land Rover slavi jubilej od 7 decenija postojanja svog čuvenog terenca, a nova generacija se uveliko testira, dok ljubitelji ovog brenda s nestrpljenjem čekaju da sjednu za novi upravljač...

Nema sumnje da je Defender jedan od najpoznatijih terenaca u istoriji, ova činjenica ne treba da čudi, jer se ovaj automobil našao na najtežim terenima za vožnju, ali i u mnognim policijskim i vojnim snagama. Međutim proizvođač je odlučio da se odrekne tradicionalnog i veoma prepoznatljivog oblika i dizajna ovog  automobila.


Njegov nasljednik će imati dosta moderniji dizajn, kao i najsavremenije tehnologije. Novi model se već neko vrijeme testira, a na fotografiji imamo priliku da vidimo predprodukcijsku verziju, koja je snimljena tokom testiranja u blizini Land Roverovog pogona u Solihalu. Iako je prekriven kamuflažnom foliom, obrisi se svkako nadziru, a u pitanju je verzija 110 sa 5 vrata, bez obzira na kamuflažu, očigledne su promjene spoljašnjeg dizajna, u poređenju sa prethodnom generaciom, međutim ni enterijer neće ostati netaknut. U narednim mjesecima biće poznato više tehničkih detalja, a premijera se očekuje u toku 2019. godine.

Datum objave: 06/12/2018
Komentarišite ovaj članak


Auto Shop Magazin

Facebook