Naslovna > Automobili > BMW > Serija 8 > Špijunske fotografije redizajnirane verzije

BMW Serija 8

Špijunske fotografije redizajnirane verzije

Bavarski proizvođač će uskoro predstaviti osvježenje srednjeg ciklusa modela Serije 8, čiji je prototip uslikan prilikom testrianja u Minhenu...

Za razliku od prethodnih špijunskih fotografija od marta ove godine, posljednji snimci najvjerovatnije prikazuju verziju Serije 8 Gran Coupe, što se može zaključiti na osnovu hromiranih dijelova koji se nalaze na spoljašnjosti. Testno vozilo ovdje takođe nosi veće točkove, iako je vjerovatno riječ o privremenom rješenju, koje trenutno mijenja stvarne točkove, koji će se koristiti u masovnoj produkciji. Tako se može i zaključiti da BMW za sada želi da sakrije promjene koje će uvesti na kupeu sa četvoro vrata. Promjene koje se još mogu očekivati na spoljašnjosti ovog modela su, ažuriranja farova, koja bi se ogledala najvjerovatnije u promjeni dimenzija.

 

 

 

 

 

Maska hladnjaka, bi trebala zadržati svoju relativno konzervativnu veličinu, ali bi mogla dobiti nešto drugačiji oblik u odnosu na prethodni model,  tako ljubitelji klasičnog dizajna naličja mogu da odahnu, jer se ne očekuju masovni i glomazni bubrezi, kakav je slučaj kod nekih novih BMW-ovih  modela. Za sada nema nagovještaja da bi se u kabini mogle desiti neke značajnije izmjene, osim u domenu unaprijeđenja infotainment sistema, sa ugrađenom najnovijom verziom BMW iDrive sistema. Trenutno nema ni informacija kada bi ovaj model mogao da bude zvanično predstavljen i dostupan na tržištu, ali ne treba očekivati ništa da se desi prije proljeća sljedeće 2022. godine.

Datum objave: 16/11/2021
Komentarišite ovaj članak


Auto Shop Magazin

Facebook