Naslovna > Komercijalna vozila > Šta će nama šoferima kuća?

Super luksuzna kuća na točkovima

Šta će nama šoferima kuća?

Ova luksuzna kuća na točkovima nudi sve moguće opcije za koje nikada ne bi ste pomislili da mogu da se nađu u jednom ovakvom vozilu...

Većina ljudi jednostavno obožava putovati i otkrivati nova čarobna mjesta i upoznavati ih. Međutim, malo je onih koje sam čin putovanja čini sretnim. Sav taj stres oko višečasovnog putovanja, vožnje i komfora na točovima oduvijek bio upitan.

 

Međutim, za sve one koji veliki dio svog vremena provode na cesti i na točkovima, iz Austrije, tačnije iz Beča stiže pravi luksuz na točkovima . Riječ je o prelijepoj luksuznoj kamp kućici eleMMent Palazzo koji bi svako poželio da posjeduje, kućica zahvaljujući kojoj ćete na bilo koju destinaciju na kojoj želite da se pojavite, stići u zaista velikom stilu.

 

 

 

Ova ekskluzivna kuća na točkovima budi sve moguće opcije za koje nikada niste mogli ni da pomislite da bi mogle da se nađu u jednom ovakvom vozilu, koje služi za uživanje, i slobodno možemo reći, komforno stanovanje.

 

Ova luksuzna kamp kućica posjeduje mnogo veće sobe od standardnih kuća na točkovima, uključujući i spavaću sobu, zatim dnevnu sobu sa televizorom velikog ekrana,grijanim podom, barom I sistemom za hlađenje, a tu je I kuhinaj sa mikrotalasnom pećnicom.

 

Riječ je o ekološkom vozilu koji napajaju dizel i baterije, a ima 510 KS. Međutim, cijena je prilično vrtoglava – čak tri miliona dolara.

 

Nema sumnje, ovako komforna kuća na točkovima sa kojom možemo obići svijet, san je svakoga od nas. 

Datum objave: 13/06/2013
Komentarišite ovaj članak


Auto Shop Magazin

Facebook