Naslovna > Automobili > Kia > Ceed > Šta otkrivaju špijunske fotografije?

Kia

Šta otkrivaju špijunske fotografije?

Korejski proizvođač sprema novi Ceed, koji bi se po svojim karakteristika mogao naći i u off road vožnji, a ovaj automobil možemo posmatrati kao odgovor na Focus Active...

Kia je ove godine već predstavila nekoliko verzija Ceed modela, među kojima je hatchback sa 5 vrata i karavan, potom se na Sajmu automobila u Parizu pojavio ProCeed sa “shooting brake” karoserijom, kao i sportska verzija, Ceed GT. Mađutim proizvođač očigledno ima još planova sa novom generacijom, kojoj će se pridružiti cross verzija ovog automobila, čije su se “špijunske fotogorafije” već pojavile na internetu. Na njima se djelimično nadzire izgled novog modela, dok se u potpunosti vide zanimljivi alu naplaci.

 

U poređenju sa standardnom verzijom modela Ceed, nešto robusnija varijanta će imati drugačiji dizajn maske hladnjaka i branika kao i povišeno odstojanje od tla. Ipak,  pogon na sva 4 točka u ovom slučaju treba zaboraviti. Proizvođač premijerno predstalvjanje planira za narednu godinu, dok bi se u prodajnim salonima ovaj automobil trebao naći 2020. godine.

Datum objave: 04/12/2018
Komentarišite ovaj članak


Auto Shop Magazin

Facebook