Naslovna > Automobili > Hyundai > i30 > Štedljiv, moderan I bogato opremljen

Vrijeme je za Hyundai prodajnu akciju!

Štedljiv, moderan I bogato opremljen

Prodajna akcija važi za sve karoserijske izvedbe ovog vozila: i30 pet vrata, i30 tri vrata i i30 karavan, kao i za sve dostupne agregate...

Počinje velika  prodajna akcija  u Hyundai salonima širom BiH.  Akcija se odnosi na  vozilo koje je jedno od najprodavanijih  u svom segmentu kako u BiH tako i u cjelokupnoj Europi, a to je i30.

 

Prvi i30 proizveden je već davne 2008. godine u Češkoj fabrici Nošovice, upravo zahvaljujući  ovom vozilu,  Hyundai je postao prepoznat kao istinski europski brend, a to govori i činjenica da je i30 razvijen, dizajniran i proizveden u samom srcu Europe. Dodatni pokazatelj potražnje za ovim vozilom je činjenica da upravo 62 %  vrijednosti od cjelokupne proizvodnje fabrike u Češkoj otpada upravo na i30, pa stoga s pravom se može reći da je upravo i30, naravno pored ix35 kojeg moramo spomenuti  zaslužan za ekspanziju Hyundai-a u Europi.

 

Prodajna akcija važi za sve karoserijske  izvedbe ovog vozila: i30 pet vrata, i30 tri vrata i i30 karavan, kao i za sve dostupne agregate. Ljubitelji sportskog dizajna i dinamike mogu pronaći i30 s tri vrata i benzinskim agregatom za već od 21.850 KM sa PDV, i30 kompakt  s pet vrata također s benzinskim 1.4 MPI motorom za 22.990 KM sa PDV, a dizel 1.4 CRDI od 90 KS za već od 25.990 KM sa PDV.

 

Svi zainteresirani bez obzira na agregata ili karoserijsku izvedbu mogu očekivati bogato opremljeni paket opreme za svako vozilo. Paket opreme i star plus sadrži: 6+R manualni mjenjač, klima, radio+CD+MP3, zračni jastuci, sistemi kontrole stabilnosti (ABS, ESP, HAC i VSM), alarm+daljinsko upravljanje, LED dnevna svjetla, parking senzori natrag, prednja svjetla za maglu, priključci za USB i iPOD, progresivni servo sa tipkama na upravljaču kao i još mnogo dodatnih stavki.

 

Jedno je sigurno,  bez obzira koje od naprijed navedenih vozila čini vaš  izbor,  pored bogate opreme dobiti ćete moderno, kvalitetno i dizajnerski upečatljivo vozilo, ali  ono što je najvažnije imati ćete  štedljiv i efikasan motor. Naravno, ne smijemo zaboraviti napomenuti  prepoznatljivi  »Triple Five sistem garancije« koji podrazumjeva pet godina garancije na vozilo ili 100.000 pređenih km, pet godina asistencije odnosno pomoći na cesti i 5 godina besplatnih kontrolnih pregleda.

 

Pozivamo sve zainteresirane da posjete Hyundai salone širom BiH i testiraju vozila, te se uvjere zašto je upravo i30 jedno od najprodavanijih vozila Hyundai-a u Europi. Pored svega važno je istaći da je još u toku akcija zamjena staro za novo vozilo koja važi za sve brendove.

 

Akcija je ograničena i važi do isteka zaliha. Za više informacija posjetite ili pozovite vaše najbliže ovlaštene prodajne centre u Sarajevu, Banja Luci, Mostaru, Tuzli, Brčkom i Vitezu ili posjetite www.hyundai.ba.

Datum objave: 08/01/2014
Komentarišite ovaj članak


Auto Shop Magazin

Facebook