Naslovna > Automobili > Alfa Romeo > Stelvio > Stigao ,,Veloce Ti“ za italijanski SUV

Alfa Romeo Stelvio

Stigao ,,Veloce Ti“ za italijanski SUV

Alfa Romeo je za model Stelvio pripremio novi paket opreme Veloce Ti, koji dodaje mnoštvo sportskih dodataka kako u pogledu eksterijera tako i u samoj kabini...

Od januara sljedeće godine kupcima će sa novim paketom opreme biti ponuđena performantna verzija modela Stelvio. Za razliku od standardnog Stelvio Veloce modela, Veloce Ti dodaje jedinstven zadnji branik, zatamnjenje vanjske oznake, a tu je i novi set 21-inčnih aluminijumskih naplataka sa pet kraka. Unutrašnjost je inspirisana prestižnim Quadrifoglio izdanjem. Sjedišta su sportskog izgleda, a dolaze u kombinaciji sa kožom i Alcantarom. Da bi ugođaj bio upotpunjen brinu se umeci od ugljeničnih vlakana koji se prostiru preko kontrolne table.

 

 


Kao i standardni Veloce, Veloce Ti pogonjen 2,0-litarskim četverocilindričnim benzinskim motorom koji razvija 276 konjskih snaga i 400 Nm obrtnog momenta. Snaga se putem šestostepenog automatskog mjenjača prenosi na sva četiri točka, a od 0-100 km/h ubrzava za 5,7 sekundi. Zajedno sa ovim novim modelom, Alfa Romeo je takođe ažurirao i ostatak palete motora modela Stelvio kako bi bili u skladu sa Euro 6d normama. Ubačeno je i mnoštvo opcija povezivanja uključujući WiFi pristupnu tačku, funkciju SOS poziva i ažurirani sistem za navigaciju koji pruža informacije o saobraćaju u realnom vremenu.

Datum objave: 10/12/2020
Komentarišite ovaj članak


Auto Shop Magazin

Facebook