Naslovna > Teme > Stiže druga sezona FCA "Iza scene"

FCA Grupa

Stiže druga sezona FCA "Iza scene"

Kamere se vraćaju kako bi prikazale aktivnosti istraživanja i razvoja u FCA. U fokusu serije su promjene u procesima, metodama i tehnologijama koje prate tranziciju ka elektrifikovanim vozilima, koja su povezanija i autonomnija nego ikad prije...

 

U prvoj sezoni, serijal FCA "Iza scene" opisao je sve aspekte procesa razvoja proizvoda, a kamere su tamo upravo zašle kako bi zabilježile ekskluzivan i predan izvještaj koji prati rad žena i muškaraca Grupe. Sada je spremna druga sezona, i baviće se promenama koje će transformisati svijet mobilnosti. Uspješni format prve sezone će se nastaviti: spektakularni prikazi nedostupnih mjesta, sa sveobuhvatnijim pogledom na nove izazove i konkretne primjere posvećenosti Grupe FCA istraživanju i razvoju. Svijet auto industrije prolazi kroz period značajne transformacije. Mi smo svjedoci rađanja automobila budućnosti, koji su tehnološki sve napredniji i efikasniji, i prilagođeniji kupcima više nego ikad prije. Mnogi aspekti pristupa dizajnu i proizvodnji se takođe mijenjaju sa novim izazovima u vezi dinamike vožnje i bezbjednosti.

 

 

 

Ono što se neće promijeniti su osnovne karakteristike koje svako vozilo kompanije FCA mora garantovati u svim uslovima: kvalitet, bezbjednost, pouzdanost, udobnost. I tako se posvećenost inžinjera i tehničara angažovanih na aktivnostima istraživanjama i razvoja kompanije FCA takođe neće promijeniti. Oni će nastaviti da testiraju, provjeravaju i sprovode stres testove na najekstremnijim lokacijama, podvrgavajući vozila najrigoroznijim testovima, kako se evolucija ka elektrifikovanim vozilima koja su i sve povezanija i autonomnija takođe nastavlja.

 

Video najavu možete pogledati ovdje

Datum objave: 06/05/2020
Komentarišite ovaj članak


Auto Shop Magazin

Facebook