Naslovna > Automobili > Volkswagen > Amarok > Stiže snažniji Amarok Highline i Aventura

Volkswagen

Stiže snažniji Amarok Highline i Aventura

Do sada je ovaj automobil bi dostupan sa 3.0 V6 TDI pogonskim agregatom koji je mogao da razvije 224 ks i 550 Nm obrtnog mometna, međutim nove verzije će podrazumijevati motor sa 252 ks i 580 Nm obrtnog momenta...

Kompanija Volkswagen počela je u Hanoveru proizvodnju svog pick-up modela Amarok sa snažnijim pogonskim agregatom. Nine specifikacije motora biće dostupne za Amarok verzije Highline i Aventura. Do sada je ovaj automobil bi dostupan sa 3.0 V6 TDI pogonskim agregatom koji je mogao da razvije 224 ks i 550 Nm obrtnog mometna, međutim nine verzije će podrazumijevati 3.0 V6 TDI motor sa 252 ks i 580 Nm obrtnog momenta. Što se tiče modela Aventura on će biti sa dvostrukom kabinom, pogonom na sva četiri točka i osmostepenim automatskim mjenjačem.

 

 

Njegovu spoljašnjost krasiće naplatci veličine 20 inča, novi detalji na krovu, presvlake u crnoj boji, te standardna oprema kao što su bi-xenon farovi sa LED svjetlima, brisači sa senzorom za kišu, prednja eleki zajet. Svakako nešto što je veoma bitno, a tiče se prtljaga, tu je tovarni prostor površine 2,52 kvadratna metra koji je napravljen od aluminijuma. Pomenuti modeli biće dostupni na njemačkom tržištu već od juna ove godine. Amarok Highline koštaće 43.180 evra dok će Aventura biti nešto skuplja i to po cijeni od 48.800 evra bez poreza.

Datum objave: 24/05/2018
Komentarišite ovaj članak


Auto Shop Magazin

Facebook