Naslovna > Automobili > Renault > Austral > SUV osvojio nagradu „Best buy car of Europe 2023”

Renault Austral

SUV osvojio nagradu „Best buy car of Europe 2023”

Austral je u trci za nagradu koju dodjeljuje Autobest odnio dvostruku pobjedu, budući da je nedugo prije toga osvojio i nagradu Smartbest za svoj multimedijalni sistem openR Link s ugrađenim Google uslugama...

Žiri nagrade Autobest, koji čine automobilski novinari iz 31 evropske države, dodijelio je Australu titulu „Best Buy Car of Europe 2023”. Nakon što je prije nekoliko sedmica uvršten među šest finalista, žiri je u Australu prepoznao automobil koji najbolje ispunjava zahtjeve evropskih kupaca. Uz nagradu „Best Buy Car of Europe 2023”, Austral je u novembru osvojio i nagradu Smartbest 2023. Ta nagrada je istovremeno i priznanje izvrsnosti multimedijskog sustava openR link s povezanim Google uslugama, zbog kojeg Austral slovi za najpovezaniji automobil u Europi.

 

 

 


Prodaja Australa u Španiji krenula je u novembru ove godine, da bi se zatim nastavila u Francuskoj. Riječ je o punokrvnom C-SUV-u kojim Renault nastoji ponovno osvojiti C-segment. Austral je namijenjen privatnim i poslovnim kupcima koji traže upečatljivo i prestižno vozilo. Bogatom ponudom tehnologije, Austral se stavlja u službu svih korisnika: 32 napredna sistema za pomoć u vožnji*, sistem upravljanja četirima točkovima 4CONTROL advanced, multimedijalni sistem openR link s najboljim Google uslugama i aplikacijama i posebno efikasan potpuno hibridni motor E-TECH snage 200 KS, za beskompromisan užitak u vožnji.

Datum objave: 15/12/2022
Komentarišite ovaj članak


Auto Shop Magazin

Facebook