Naslovna > Auto moto sport > Sve manje nade za Schumija

Formula 1

Sve manje nade za Schumija

Nezvanični izvori navode kako je Schumacher izgubio u bolnici oko 20 kilograma...

O Schumacherovom  zdravstvenom stanju dobrih vijesti nažalost nema. Stručnjaci smatraju da je sedmorostruki šampion Formule 1 u izuzetno lošem stanju, te da je predugo u komi da to ne bi ostavilo posljedice na njegov mozak. Glavni doktor za rehabilitaciju u Baselu, Mark Mader, upozorio je sve da legendarnom Schumiju otkucava sat.

 

Šanse da će se ovaj automobilski as oporaviti su sve manje, pa Mader ističe da vjerovatno nikada više nećemo gledati njegov poznati, pobjednički osmjeh. Što duže vremena provodi u komi, šanse za njegov oporavak su sve manje i manje, tako da su posljedice skoro pa očekivane. Špekuliše se još i to da je Michale mnogo smršao. Naime, u trenutku nesreće imao je 75 kilograma, a u bolnici je izgubio 20 kilograma!

 

Podjsetimo, legendarni as je u 29. decembra prošle godine teško stradao na skijaškoj stazi. Iako su ga veoma brzo prevezli u vrhunsku bolnicu, iako su za njegovo liječenje zaduženi vrhunski stručnjaci, brojne komplikacije zadesile su Schumija. Ni više od dva mjeseca nema pozitivnih vijesti o Schumacherovom zdravstvenom stanju. Porodici je saopšteno da se spremi na najgore, te da je veoma vjerovatno da Michael više nikada neće biti isti.

 

Cijeli svijet i dalje nijemo iščekuje bar neke pozitivne informacije o njegovom zdravlju, ali one nikako da dođu. Svijet je u šoku, fanovi takođe, a porodica svaki dan preživljava u iščekivanju. Međutim, dobrih vijesti nema, pa svima ostaje samo ono jedno – nadati se! 

Datum objave: 11/03/2014
Komentarišite ovaj članak


Auto Shop Magazin

Facebook