Naslovna > Automobili > Chevrolet > Corvette > Sylvester Stallone se počastio Corvetteom

Zanimljivosti

Sylvester Stallone se počastio Corvetteom

75-godišnji glumac još jednom je iskazao ljubav prema automobilima, a ovoga puta odlučio se sportsku Corvetteu u Rapid Blue boji...

Proizvodnja Chevy Corvette za 2021. godinu i dalje je u zastoju, a projektovani povratak planiran je za 16. februar. To bi značilo da će mnoge narudžbe kasniti, ali ne i kada je u pitanju zvijezda Hollywooda, Sylvester Stallone. Naime, 74-godišnji glumac dobio je ključeve Corvette u kabriolet izdanju, kojeg je lično uručio vlasnik ovlaštene kuće. On i njegova supruga su isporučili Stalloneu njegovog novog ljubimca na Floridu. Oglasili su se i na društvenim mrežama gdje nisu krili zadovoljstvo, jer je Sylvester Stallone sada jedan od njihovih kupaca.

 

 


Kao što se može vidjeti, Stalloneov novi ljubimac dolazi u Rapid Blue boji i nosi Spectra Gray set aluminijumskih naplataka. Unutra, crna i plava koža popunjava većinu dijelova, te na taj način povezuje eksterijer sa enterijerom. Na osnovu fotografija čini se da Stalloneova Corvettea nema Z51 Performance paket, za kojeg se odluči većina kupaca ovog modela zbog relativno niske cijene od 5,955 američkih dolara. Podsjećamo, Stallone je veliki zaljubljenik u automobile i njegova kolekcija se konstantno proširuje. Iako je poznat kao neko ko radije bira ,,američke mišiće“, u kolekciji su se nalazili ili još uvijek nalaze i modeli poput: Bugatti Veyron, Mercedes G550, Ferrari 612 Scaglietti, Bentley Continental GTC i mnogi drugi.

Datum objave: 09/02/2021
Komentarišite ovaj članak


Auto Shop Magazin

Facebook