Naslovna > Teme > Tajna uspjeha je u konstantnoj modernizaciji i ljudima
FOTO GALERIJA (11)

Poslovni razvoj kompanije Marketauto iz Laktaša

Tajna uspjeha je u konstantnoj modernizaciji i ljudima

Od 2011. godine i početka poslovanja kao ovlašteni prodavac i serviser brendova Fiat, Fiat Professional, Alfa Romeo, Lancia i Jeep kompanija Marketauto nastoji izvući maksimum iz svog rada konstantnom modernizacijom objekata i opreme, uz stručno usavršavanje svih zaposlenih koji su ključna karika uspješnog biznisa…

 

I dok mnoge kompanije koje posluju u automobilskom sektoru u evropskim i svjetskim okvirima imaju ispred sebe velika tržišta sa velikim brojem potencijalnih kupaca, one koje posluju u BiH pred sobom imaju samo izazove. Opstati i uspješno poslovati u takvom izazovnom poslovnom okruženju mogu samo najbolji poslovni subjekti, a jedan od njih svakako je kompanija Marketauto iz Laktaša. Podsjećamo da je Marketauto od 2011. godine ovlašteni prodavac i serviser brendova Fiat, Fiat Professional, Alfa Romeo, Lancia i Jeep, te da u Laktašima posjeduje savremeni izložbeni salon i servis, koji su projektovani po najsavremenijim standardima.

 

 

„Zahvaljujući, prije svega, stručnom i ekspeditivnom osoblju, te najmodernijoj opremi, u svakom momentu možemo kvalitetno i brzo uslužiti sve naše klijente, kako u prodaji tako i u segmentu servisiranja i održavanja vozila. Zadovoljstvo nam je da kažu da smo njihov najpouzdaniji partner i lider u svojoj djelatnosti. Nudeći kvalitetna vozila i usluge želimo klijentima unaprijediti život i poslovanje", kaže Slobodan Novaković, direktor kompanije Marketauto i pri tom posebno ističe činjenicu da je kompanija na čijem je čelu „svakim danom iskusnija i bogatija za nove klijente“.

 

 

Marketauto na lageru svakodnevno ima veliki izbor putničkih i teretnih vozila iz programa FCA grupacije. Takođe klijentima je na raspolaganju i flota testnih vozila, a u saradnji sa bankama i lizing kućama omogućena je i kupovina na odgođeno plaćanje. Posebna pažnja se posvećuje održavanju vozila na najkvalitetniji način, kroz servis čiju osnovu čine kvalifikovani radnici i moderna oprema.

 

 

„Naš servis vrši održavanje vozila u garantnom i vangarantnom roku prvenstveno za vozila Fiat, Fiat Professional, Alfa Romeo, Lancia i Jeep. Zapošljavamo vrhunske stručnjake koji rade sa najsavremenijim dijagnostičkim uređajima i opremom, uz originalne rezervne dijelove“, objašnjava Novaković.

 

 

Od dodaje da se Marketauto potrudio „da klijentima ponudi kompletnu uslugu na jednom mjestu, pa tako u svom sastavu ima i tehnički pregled vozila čime su potpuno zaokružili sve usluge za redovno održavanje, servisiranje i registraciju automobila“. Od ostalih usluga koje nudi ova kompanija izdvajaju se homologacija vozila, kao i usluge podešavanja optike trapa, te pranja vozila i ostali sadržaji. Podsjećamo da Marketauto posjeduje jedan od najvećih i najsavremenijih auto salona u Bosni i Hercegovini. Izložbeni salon prostire se na površini od 650 m2. Sastoji se iz četiri segmenta u kojem su, jedni pored drugih, po segmentima, izloženi brendovi: Fiat, Fiat Professional, Alfa Romeo, Lancia i Jeep. Servis vozila smješten je na 550 m2, a uključuje: prijemni odjel vozila, četiri dizalice i 10 radnih mjesta, te savremen sistem za optiku, vulkanizersko odjeljenje, kao i savremene dijagnostičke aparate i informatičke sisteme potrebne za servisiranje vozila.

 

„Najveća vrijednost našeg preduzeća osim modernih i savremenih objekata i opreme su ljudi, svi zaposleni koji svakodnevno doprinose rastu i razvoju kompanije, ispunjavajući sve zahtjeve naših klijenata na kvalitetan način. Težimo da svojim klijentima obezbijedimo povjerenje i zadovoljstvo kvalitetom naših usluga i stalnim unapređenjem kvaliteta u svim fazama procesa rada i poslovanja“, objašnjava Slobodan Novaković. Kao jedan od prioriteta u Marketautu ističu stalno identifikovanje nedostataka u procesima poslovanja i njihovo otklanjanje učešćem svih zaposlenih, a prije svih menadžera na svim nivoima. Potpuna osposobljenost i odgovornost svih zaposlenih za procese u kojima rade jednako su bitni u kompaniji, kao i realizacija svih poslova na vrijeme uz  osiguranje poslovne i ekonomske sigurnosti radnika. 

 

 

MISIJA KOMPANIJE

Misija kompanije Marketauto je ispuniti i najzahtjevnije želje klijenata. Nudeći kvalitetne proizvode  Marketauto im želi unaprijediti život, poslovanje i okruženje. Vizija Marketauta je da ostane priznato, moderno i efikasno preduzeće koja će biti među liderima u svojoj djelatnosti. U Marketautu napominju da istovremenim poštovanjem konkurencije svojim brendovima žele omogućiti stalni rast prodaje.

 

 

 

 

 

Datum objave: 14/03/2020
Komentarišite ovaj članak


Auto Shop Magazin

Facebook