Naslovna > Automobili > Hyundai > Palisade > „Teaser“ prikazuje svjetla i rešetku, debi 13. aprila

Hyundai Palisade

„Teaser“ prikazuje svjetla i rešetku, debi 13. aprila

Elegantni točkovi sa krakovima prikazani su po prvi put, koji izgledaju prilično drugačije od aluminijumskih naplataka sa pseudo pet krakova na trenutnom vrhunskom nivou opreme Calligraphy. U svom saopštenju za javnost, Hyundai posebno poziva ove nove točkove da nude "premium izgled"...

Posljednjih mjeseci smo imali priliku da vidimo nekoliko probnih vozila Hyundai Palisade 2023 u pokretu, noseći tešku kamuflažu kako bi sakrili predstojeći facelifting. Još uvijek nemamo potpunu informaciju o promjenama, ali nove „teaser“ slike iz Hyundaija čine veliki korak u tom smjeru. Obnovljeni Palisade bi trebalo da debituje 13. aprila. Kao što se i očekivalo, trenutni dizajnerski jezik ovog proizvođača automobila će krasiti prednji dio vodećeg SUV-a. Podebljana rešetka ne dijeli uglove ili trouglaste umetke koji se vide na Tucsonu, ali tema je slična sa tankim krilima na vrhu. Na Tucsonu, ovi uglovi su zapravo svjetla koja se stapaju sa rešetkom, ali to ovdje nije slučaj. Špijunski snimci pokazuju izreze na teškoj maskirnoj masci što sugeriše da su svjetla tu, ali ih do sada nismo vidjeli upaljena.

 

 

 


Vidjeli smo vertikalna svjetla za vožnju, koja vjerovatno dijele centralno mjesto u ovim tizerima. Vidjeli smo i primarna svjetla smještena u uglovima, iako ih ne možete vidjeti u tizerima. Čak i sa nivoima slike „napumpanim“ u Photoshopu, tretirani smo morem crne boje pored svjetla za vožnju u obliku slova L. Drugi teaser nudi prikaz profila prednjeg dijela. Pokazuje vrlo široko, četvrtasto lice koje odražava četvrtastu rešetku. To bi trebalo da da ažuriranoj Palisade veoma različito lice u poređenju sa Tucsonom, dok u isto vrijeme pokazuje nešto zajedničkog u cjelokupnom dizajnu.

 


Koje druge promjene možemo očekivati na ažuriranom Palisade-u? Špijunske fotografije pokazuju prototipove sa teškom kamuflažom sa strane, iako sumnjamo da su promjene minimalne. Teža maska skriva stražnji dio, koji bi mogao uključiti verziju Tucsonovih podijeljenih zadnjih svjetala povezanih horizontalnom trakom preko poklopca. Što se tiče unutrašnjosti i pogonskog sklopa, očekujemo samo minimalne promjene.

Datum objave: 07/04/2022
Komentarišite ovaj članak


Auto Shop Magazin

Facebook