Naslovna > Vijesti > Testne vožnje u Sarajevu
VIDEO GALERIJA (1)

KIA Road Tour

Testne vožnje u Sarajevu

Dobro poznati program kompanije KMAG d.o.o. iz Sarajeva, kao generalnog zastupnika KIA vozila za Bosnu i Hercegovinu, KIA na turneji i ove jeseni nastavlja svoje putovanje.
(1)

Priliku za upoznati se sa novim i aktuelnim modelima KIA-e imali su i građani Sarajeva. U okviru manifestacije omogućene su besplatne probne vožnje i druženje posjetitelja sa automobilskim stručnjacima. ''Posjetioci su uživali u probnim vožnjama aktuelnog Ceeda u različitim oblicima i to Ceed, Pro Ceed i SW, odnosno karavanskom izdanju te novoj generaciji KIA-inog suv-a Sportage-a. Na raspolaganju za testnu vožnji su imali tri benzinska agregata i zvedbama od 1, 1,4 i 1,6 litara te dva dizelska sa hiljadu i sedamsto, odnosno dvije hiljade kubika CRDI tehnologije'', izjavila je Anisa Babić, marketing koordinator KMAG-BH d.o.o. Najviše pažnje privlačili su novi jednolitarski turbo benzinac u osvježenom Ceedu i 2.0 CRDI agregat smješten ispod poklopca potpuno opremljenog Sportage-a četvrte generacije sa pogonom na sva četiri toča i automatskim mjenjačem.
Po starom dobrom običaju predstavnici KIA-e u Bih su se potrudili napraviti dobru atmosferu kako bi u najboljem svjetlu predstavili svoj brend. Svaki vozač učestvovao je u maloj nagradnoj igri i kolu sreće u kojoj bi ostvojio poklon iznenađenja u znak sjećanja na dan druženja sa KIA-om, dok je za najmlađe bio spreman i poseban zabavni kutak.

Datum objave: 25/06/2016
Komentarišite ovaj članak


Auto Shop Magazin

Facebook