Naslovna > Automobili > Alfa Romeo > Tonale > Tonale premijerno u Italiji

Alfa Romeo

Tonale premijerno u Italiji

Italijanski proizvođač je odlučio da domaćoj publici predstavi svoj SUV model, ali ne na nekoj automobilskoj smotri, već na Međunarodnom sajmu namještaja...

Plug-in hibrid Tonale je prvi kompaktni SUV model ove kompanije, a svoje prvo prikazivanje pred italijanskom publikom imaće na 58. po redu Međunarodnom sajmu namještaja, koji se održava u Milanu.  Ova zemlja dugi niz godina pazi na dizajn, detalje , eleganciju i tradiciju, a kada je u pitanju dizajn Alfinog novog automobila, on stiže sa upečatljivim odlikama italijanskog stila. Svaki detalj je dizajniran za vozača, a egronomija će omogućiti izuzetno zadovoljstvo u vožnji, pa su pri izradi korišćeni prvoklasni materijali.


Prednji kraj dolazi sa prepoznatljivim trouglastim okvirom rešetke i karakterističnim Alfa Romeo znakom kao smjelim upečatljivim detaljima, nagovještavajući brzinu i fluidnost vozila, dok se sa zadnje strane ističu fino uklopljene svjetlosne jedinice, a čitavu priču upotpunjuju atraktivni naplaci i panorama krov. Enterijer  takođe predstavlja spoj funkcionalnosti i elegancija, pa će ovaj SUV zasigurno brzo pronaći svoje kupce.
 

Datum objave: 10/04/2019
Komentarišite ovaj članak


Auto Shop Magazin

Facebook