Naslovna > Vijesti > Tradicionalno druženje sa kupcima

Scania „Dani otvorenih vrata“

Tradicionalno druženje sa kupcima

Scania je u Sarajevu i Banjoj Luci organizovala i sprovela promotivno-prodajnu manifestaciju „Dani otvorenih vrata“, u okviru koje je predstavljena nova Scania S serije...

Vrata kompanije svim svojim kupcima i saradnicima i ove godine otvorila je Scania BH d.o.o., koja na bh tržištu posluje još od 1997. godine. Kako je politika poslovanja da je kupac uvijek na prvom mjestu, tako je u okviru „Dana otvorenih vrata“ 19. maja organizovano druženje u prostorijama prodajno-servisnog centra Scanije u Sarajevu, te 25. maja u Banjoj Luci. Kupci i poslovni partneri upoznali su se sa dosadašnjim tehnološkim dostignućima, aktuelnim ponudama, te planovima kompanije kada je naše tržište u pitanju.

 

- Danas smo, sad već možemo reći tradicionalno, kao i svake godine u maju mjesecu otvorili vrata našeg servisa da bismo naše kupce upoznali sa proširenim paketima usluga, odnosno da klijentima koji nisu upoznati sa tim uslugama prezentujemo najbolje vrijednosti. To podrazumijeva i svojevrsne treninge kako bi doprinijeli svom radu i smanjenju operativnih troškova. Među uslugama koje bih istakao su sistemi upravljanja voznim parkom, zatim trening vozača, te servisni ugovori, na šta stavljamo poseban akcent - izjavio je Dejan Koleška, direktor preduzeća Scania BH d.o.o.

 

Ova prilika bila je idealan povod da se pod našim nebom predstavi i nova generacija Scanijinih kamiona.
„Naravno dragulj naših ovogodišnjih otvorenih vrata je nova Scania S serije. Ovdje imamo izložena dva modela sa S kabinom, mada u ponudi imamo i modele sa R kabinom. Novi modeli će biti izloženi i u Sarajevu, a i u Banjoj Luci“, kazao je Dejan Koleška. Lijepo proljetno vrijeme doprinijelo je veselom druženju, a svoje vještine prezentovali su i domaći kuhari uz specijalitete sa roštilja.

 

PARTNERI

Kako niko nije dovoljan sam sebi, tako smo svi dio nekih porodica. I ove godine dane otvorenih vrata podržale su i sestrinske kompanije koje su izložile i svoj asortiman proizvoda i usluga. „Drugu godinu zaredim kompanija Porsche BH je prijatelj projekta Dani otvorenih vrata Scanije. Ove godine naglasak je na Volkswagenovim privrednim vozilima, pa smo izložili cjelokupnu gamu. S obzirom na to da je prije dvadesetak dana započela i prodaja novog Craftera, posjetioci će biti u prilici detaljno se upoznati sa ovim modelom jer smo na njega stavili posebnu pažnju“, izjavio je Amir Bajramović, Marketing, PR & Product Trainer VW LNF.
 

Datum objave: 29/05/2017
Komentarišite ovaj članak


Auto Shop Magazin

Facebook