Naslovna > Vijesti > Tri kupiš, jedan dobiješ gratis

ARV Centar d.o.o.

Tri kupiš, jedan dobiješ gratis

U okviru aktuelne akcije koja traje od 1. do 31. maja preduzeće ARV Centra d.o.o. iz Banje Luke nudi japanske Kayaba amortizere uz povoljnije cijene i besplatnu ugradnju...

Ime japanske Kayabe u automobilskoj industriji je sinonim za kvalitetne amortizere i prateće komponente vješanja. Najbolja potvrda vrhunskog kvaliteta je činjenica da svaki četvrti novi automobil koji siđe sa proizvodnih traka u sebi ima ugrađene Kayabine amortizere. Generalni zastupnik ovog renomiranog proizvođača za BiH, preduzeće ARV Centar d.o.o. iz Banje Luke i ovog proljeća je organizovalo tradicionalnu prodajno-servisnu akciju, u okviru koje svi zainteresovani kupci po povoljnijim uslovima od redovnih mogu da kupe i ugrade Kayabine amortizere na svoj automobil. 

 

Kao generalni zastupnik Kayabe i njen promotor za tržište BiH i ove godine smo odlučili da organizujemo tradicionalnu proljećnu prodajno-servisnu akciju, u okviru koje svim našim kupcima omogućavamo da uz značajnu uštedu kupe i zamijene vrhunski kvalitetne Kayaba amortizere. To znači da će svi kupci koji se odluče za kupovinu seta od četiri Kayaba amortizera (2 PREDNJA + 2 ZADNJA) u toku maja dobiti besplatnu ugradnju u našem servisu. Kupci koji se odluče za kupovinu dva kompletna amortizera (2 PREDNJA ILI DVA ZADNJA SA PRIPADAJUĆIM OPRUGAMA) dobiće jednu oprugu besplatno. Osim navedenih pogodnosti nudimo i ekstra rabat za prodavnice i auto-servise na Kayabine amortizere – kazao nam je Željko Radović, direktor preduzeća ARV Centar d.o.o.
On je podsjetio da je amortizer „jedan od najvažnijih elemenata sistema vješanja i kao takav direktno zadužen za održavanje optimalnog kontakta između točka i podloge, te veoma bitan za sigurnost i udobnost vožnje. Ukoliko je on neispravan to se odražava i na upravljivost automobila, ali i na efikasnost kočnica, odnosno dužinu zaustavnog puta automobila“.

 

spravnost amortizera se najlakše i najbrže može provjeriti na tehničkim pregledima, koji imaju odgovarajuće ispitne instrumente. Amortizeri su zreli za zamjenu kada njihova funkcionalnost padne do nivoa od 65%, koji nam sugeriše da smo izgubili čak 35% vrijednosti ispravnog amortizera. Od tog trenutka svaka vožnja predstavlja avanturu, jer je stabilnost automobila ozbiljno narušena, a značajno se produžava i kočioni put zbog slabijeg kontakta točkova sa podlogom  – objasnio nam je Željko Radović, direktor preduzeća ARV Centar d.o.o. On je dodao da se projektovani životni vijek Kayaba amortizera kreće od 80 do 100 hiljada pređenih kilometara, ali i da može biti kraći zavisno od uslova u kojima se eksploatiše vozilo. Podsjećamo da Kayaba na svoje amortizere nudi garanciju od dvije godine ili 80 hiljada pređenih kilometara.

 

Datum objave: 05/09/2016
Komentarišite ovaj članak


Auto Shop Magazin

Facebook