Naslovna > Automobili > Dacia > Spring Electric > U finalu za nagradu Auto Best 2022

Dacia Spring

U finalu za nagradu Auto Best 2022

Dacia Spring je ušla u finale za nagradu Auto Best – Best Buy Car Europe 2022, koja označava najbolji odnos plaćeno-dobijeno, prilikom kupovine automobila u Evropi za 2022. godinu...

Ovaj automobil, predstavljen u martu ove godine, je oličenje električne revolucije. Stvoren je kako bi učinio električnu mobilnost dostupnu svima i pritome ispunio sve osnovne zahteve koje kupci imaju od automobila (navigacija, preslikavanje ekrana pametnog telefona, klima-uređaj, električni prozori i drugo). I sve to po najpristupačnijoj ceni u Evropi! Svojim pustolovnim izgledom, sa četira prava sjedišta i prtljažnikom od gotovo 300 litara, Dacia Spring nudi mnogo više od konkurentnih gradskih automobila.

 

 

 

 

 

Različite mogućnosti punjenja (manje od sat vremena na brzom punjaču i manje od 7 sati na kućnoj utičnici green up) i domet do 305 km u gradu (230 km u mešovitoj vožnji prema ispitnom postupku WLTP) čine ga savršenim električnim automobilom za svakodnevnu vožnju i putovanje na posao u glavnim evropskim gradovima. Žiri nagrade Auto Best, koji čine automobilski novinari iz 32 evropske zemlje, u narednim nedeljama će između šest finalista odabrati automobil kome će pripasti titula Best Buy Car Europe 2022, a pobjednik će biti objavljen sredinom decembra 2021.

Datum objave: 20/10/2021
Komentarišite ovaj članak


Auto Shop Magazin

Facebook