Naslovna > Vijesti > U Seatu zimske radosti tek počinju

Porsche BH

U Seatu zimske radosti tek počinju

Porsche BH, uvoznik za automobile marki Volkswagen, Audi, Škoda, Porsche i SEAT najavljuje početak prodajne akcija vozila marke SEAT. Naime, vozila sa lagera sada su u ponudi po cijeni nižoj i do 4.000 KM ...

Pogodnosti za kupca dodatno se nastavljaju i kroz odabir finansiranja putem Porsche Leasinga prilikom čega za spomenuta vozila dobijaju 4 godine besplatnog redovnog održavanja SEAT vozila, pod uslovom da vozilo ne prelazi više od 15.000 kilometara godišnje. Konkretno ,za najprodavaniji model Leon Style 1.6 TDI sada umjesto 35.260 KM kupac treba izdvojiti 31.390 KM, dok  je za model Leon FR 2.0 TDI cijena umanjena sa 40.370 KM na izrazito pristupačnih 36.340 KM, uzimajući u obzir da se radi o atraktivnom sportskom modelu sa bogatom standardnom i dodatnom opremom .

 

Posebna ponuda se odnosi takođe i na model Ibiza Reference 1.4 MPI  koja je sada dostupna po cijeni od 20.750 KM umjesto 22.750 KM . Kao i predhodno navedeni i ovaj model sadrži bogatu standardnu i dodatnu opremu  koju većina kupaca očekuje na ovakvom tipu vozila. Važno je istači da se ova specijalna ponuda odnosi na limitiranu  količinu vozila na stanju i vrijedi do isteka zaliha. Više informacija o ponudi kupci mogu pronaći na oficijelnoj SEAT BiH web stranici ili kod najbližeg ovlaštenog SEAT partnera.

 

Datum objave: 08/02/2016
Komentarišite ovaj članak


Auto Shop Magazin

Facebook