Naslovna > Teme > U toku je akcija optimalna kombinacija

Optima Grupa

U toku je akcija optimalna kombinacija

Trajanje, dugovječnost i ispravan rad motora vozila u velikoj mjeri zavisi od pravilnog podmazivanja.

Sa standardnim motornim uljem tokom gradske vožnje ili prilikom pokretanja motora, vozilo troši otprilike 40% energije zbog trenja u motoru. Kvalitetan izbor motornih ulja utiče na smanjenje potrošnje goriva (čime se smanjuju emisije CO2), povećava interval zamjene ulja, te  produžava vijek trajanja motora vašeg vozila. Sintetička ulja koja se dobijaju  iz naprednog procesa prerade, nude superiornu zaštitu i performanse. Radi se o u motornim uljima koja su najefikasnija, a odlikuje ih visoka otpornost pri ekstremno niskim i visokim temperaturama.

 

 

 

Ukoliko je sada vrijeme da zamjenite motorno ulje u vašem vozilu iskoristite pogodnosti akcije „Optimalna kombinacija"! Kupcima motornih ulja premijum kvaliteta (sintetičko i polusintetičko motorno ulje) proizvedenih u Rafineriji ulja Modriča koji kupe minimalno jedno pakovanje od 4 L ili 4 pakovanja po 1 L sintetičkog ili polusintetičkog motornog ulja, Nestro grupacija na poklon daje vaučer za besplatnu zamjenu ulja.

 

 

Akcija se provodi na svim Nestro benzinskim stanicama, a zbog velike zainteresovanosti za akciju, Optimalna kombinacija provodi se i na 74 partnerske benzinske stanice. Bilo da OPTIMA motorna ulja kupujete na Nestro ili na nekoj od partnerskih benzinskih stanica, pored vaučera za besplatnu zamjenu motornog ulja, očekuje vas i dodatni poklon.

 

 

 

Akcija „Optimalna kombinacija" traje do 30. septembra, a vaučeri se mogu iskorisiti u autoservisima širom Bosne i Hercegovine do 10. oktobra 2020. godine.

Datum objave: 22/07/2020
Komentarišite ovaj članak


Auto Shop Magazin

Facebook