Naslovna > Automobili > Opel > Movano > U Zagrebu predstavljen novi Movano

Opel

U Zagrebu predstavljen novi Movano

Opel Movano pruža poduzećima svih veličina vrlo konkurentne sveukupne troškove vlasništva, povoljne i predvidljive ugovorene troškove servisiranja, izvrsnu ekonomičnost potrošnje goriva i niske emisije...

Ove srijede naša ekipa je prisustvovala na prezentaciji novog Opel Movana u Zagrebu, te vam prenosimo utiske. Novi Movano sadrži sav Opelov čuveni kvalitet i praktičnost konstrukcije koja je sada poboljšana specijalizovanim varijantama, osvježenim profesionalnim dizajnom, unaprijeđenim značajkama pomoći vozaču i većim mogućnostima nosivosti. Sada je više nego ikad novi Opel Movano savršen njemački alat za svaki posao.

 

 

 


Novi Movano može da poveze i do 2,1 tone tereta, a teretni prostor je površine 17 metara kubnih. Movana pokreće 2,2 litreni dizelski agregat, koji je u skladu s Euro 6d normom. Dolazi u nekoliko verzija i to od 120 KS, 140 KS i 165 KS s maksimalnim obrtnim momentom do 370 Nm.  Movano je spreman za prilagođavanje vašim  potrebama, dostupan je u četiri dužine i tri visine, te je konfigurisan u širokom rasponu varijanti poput furgona, kombija s dva reda sjedišta, šasije s kabinom, šasije s dvostrukom kabinom i šasije s jednostrukom kabinom uz tvorničke modifikacije za kipere, bočno otvaranje i pripremu kamp prikolica.

 

 

U pametno redizajniranoj Movano kabini naći ćete praktičan prostor. Ima svestran prostor s mobilnom kancelarijom uz napredno povezivanje preko usluge OpelConnect. S pregršt prostora za vozača i dva putnika te do još četiri osobe, čitav tim može udobno putovati. Movano je opremljen sistemima koji uključuju automatske sigurnosne sisteme kočenja, upozorenje na bočni mrtvi ugao i upozorenje na izlazak iz saobraćajne trake, i još mnogo toga.

Datum objave: 07/04/2022
Komentarišite ovaj članak


Auto Shop Magazin

Facebook