Naslovna > Automobili > Mitsubishi > ASX > U Ženevi premijera 8 modela

Mitsubishi

U Ženevi premijera 8 modela

Kroz nekoliko dana Sajam automobila po 89. put otvara svoja vrata za sve ljubitelje automobila, a japanski proizvođač ove godine upravo ovdje planira da predstavi nekoliko novih modela...
> Već smo najavili dosta novih modela, kako koncept, tako i serijskih, ali i redizajniranih koji će debitovati na ovom prestižnom međunarodnom sajmu. Njima će se između ostalog priključiti i električni SUV koncept Engelberg Tourer, kog će okarakterisati nešto masivnija prednja maska, svjetla na krovu i dinamičan stil. 
 
Pored njega tu je i osvježeni crossover ASX koji je doživio značajne promjene u izgledu. Treći model kog Mitsubishi planira izložiti na ovom sajmu jeste popularni L200, koji stiže sa značajnim unaprjeđenjima kada je u pitanju komfor, dizajn, ali i terenske performasne. Ovaj kamionet će imati pogon na sva četiri točka, na koje će se snaga prenositi pomoću manuelnog ili automatskog mjenjača, dok se ispod poklopca motora krije 2,2 litarski turbo dizelaš, Kompanija inače planira da u Ženevi predstavi ukupno 8 modela, uključujući i-MiEV, Mirage, Eclipse Cross, Outlander i Outlander PHEV. 
Datum objave: 23/02/2019
Komentarišite ovaj članak


Auto Shop Magazin

Facebook