Naslovna > Automobili > Fiat > 500 > Umjetnost na vrhuncu

Fiat 500 Abarth Cabrio izazvao nevjerovatno uzbuđenje

Umjetnost na vrhuncu

Da, ovo jeste Fiat 500 Abarth Cabrio, vjerovatno najneobičniji koji ste ikada imali priliku da vidite. Razlog za to je...

Ovo je zasigurno najljepši i najneobičniji Fiat 500 Abarth koji ste ikada vidjeli. Možda vam se na prvu učinili kako je nacrtan, jer je poprilično neobičan. Jeste, u pitanju je umjetnost, ali u potpuno drugačijem smislu.

 

Naime, u najnovijoj kampanji italijanskog proizvođača automobila, učestvovala je grupa žena umjetnica, čija su tijela oslikana tako, da kad zauzmu položaj jedna do druge, poput kockica koja treba da se poslože, zadjeno formiraju Fiat 500 Abart Cabrio.

 

U ovoj neobičnoj, ljudskoj skulpturi, učestvovale su žene umjetnice, akrobati i modeli i zaista su napravile jedinstvenu kampanju, zajedno sa Fiatom, a sve ovo se odigralo pod palicom umjetnika Craig Tracy-ja. Fotografija ovog „automobila“ biće objavljena u izdanju sportskog magazina ESPN, koji će biti posvećen ljudskom tijelu. Morate priznati, izuzetno originalan i jedinstven metod kada je oglašavanje i reklama u pitanju.

 

 

 

Poznato je da Fiat ulaže ogroman trud kako bi što bolje prezentovao svoje automobile u Sjevernoj Americi. Vi sami prosudite da li je ovo najbolje što su mogli da osmisle.

Datum objave: 12/07/2013
Komentarišite ovaj članak


Auto Shop Magazin

Facebook