Naslovna > Teme > Uskoro otvaranje nove benzinske stanice

Nestro Grupa

Uskoro otvaranje nove benzinske stanice

U Banjaluci je danas izvršen tehnički prijem novoizgrađene, Nestro benzinske stanice Zalužani, na autoputu Banja Luka – Zalužani.

Radovi na jednoj od najsavremnijih i  najvećih benzinskih stanica trajali su nešto manje od šest mjeseci, a u izgradnju je uloženo više od milion evra. I ova, 86-ta Nestro benzinska stanica, izgrađena je u skladu sa strogim ekološkim i tehničkim standardima. Tehničkom prijemu prisustvovao je izvođač radova direktor preduzeća ENIKON – GRADNJA d.o.o. Miroslav Lazaravić i  generalni direktor „NESTRO PETROL-a" Rais Safin koji se uvjerio u usklađenost izvedenih radova sa standardima, normama kvaliteta i tehničkog pregleda.

 

 

 

Rais Safin je istakao da će Nestro maloprodajni objekat u Zalužanima biti u probnom režimu rada do polovine jula nakon čega je planirano svečano otvaranje nove benzinske stanice, koja je u potpunosti usmjerena na zadovoljenje potreba i pružanje vrhunske usluge savremenim potrošačima.

 

 

Dio ponude čini i vanjsko dječje igralište, kafe bar, a potrošačima će na ovoj atraktivnoj lokaciji, 24 časa dnevno biti na raspolaganju širok asortiman goriva, brendirano N+ dizel gorivo, motorna ulja, maziva i funkcionalne tečnosti sa potpisom Rafinerije ulja Modriča auto-kozmetika kao i bogat izbor pratećih proizvoda.

Datum objave: 01/07/2020
Komentarišite ovaj članak


Auto Shop Magazin

Facebook