Naslovna > Automobili > Hyundai > i20 > Uštede i do 10.000 KM

Hyundai

Uštede i do 10.000 KM

U okviru aktuelne prodajne ljetnje akcije Hyundai Auto BH domaćim kupcima nudi povoljnije uslove kupovine za sva salonska vozila...

Hyundai Auto BH je pripremio specijalnu ljetnu akciju „Vrelo ljeto, super vrele cijene u Hyundaiu“ za sve one koji su još uvijek u nedoumici oko kupovine novog automobila.
„Posjetom Hyundai salonima širom BiH bh. kupci na pojedinim modelima mogu uštediti i do 10.000 KM. Ukoliko želite dovoljno snažan (90 KS) savršen mali gradski automobil, tu je i20. Za sve one koji žele najbolje i najsigurnije vozilo, vozilo za sve prilike u ovoj ponudi je ix35.

 

Za ljubitelje limuzina, komfora i prostranosti, te naravno super ekonomičnosti, ali istovremeno dovoljno snažnog motora (163 KS),  u ponudi je Elantra. Pored ovih vozila u super ljetnoj ponudi su i Santa Fe (2.2 CRDI-dizel), Veloster i dr. Modeli “, navodi se u saopštenju za javnost Hyundai Auto BH.

 

Domaći zastupnik korejskog proizvođača automobila u okviru aktuelne akcije poziva sve zaniteresovane kupce da za više informacija posjetite www.hyundai.com/ba ili pozovu kontakt broj 033 722 222.
„Ukoliko želite posjetite salone prodajne mreže u Mostaru, Banja Luci, Doboju, Vitezu i Brčkom kontakt podatke možete pronaći na našoj web stranici. Važno je istaći da ponuda vrijedi za sva salonska vozila, a da je rok isporuke „odmah“. Zato posjetite Hyundai salone širom BiH i odaberite savršeno vozilo za sebe i sebi najmilije“ - poručuju iz Hyundai Auto BH.

Datum objave: 09/08/2012
Komentarišite ovaj članak


Auto Shop Magazin

Facebook