Naslovna > Automobili > Kia > Stinger > Uz Stinger stižu pokloni
FOTO GALERIJA (6)

Kia

Uz Stinger stižu pokloni

Jedan od kupaca dobio je posebne slušalice namijenjena za slušanje muzike u automobilu, drugi karticu sa 50 dolara dok je treći dobio kameru za snimanje...

Kompanija Kia već uveliko prodaje svoj novi model Stinger, a ovaj automobil koji koji je postao dobra alternativa vrhunskim sportskim limuzinama, na tržištu se može kupiti za oko 28.000 evra. Ono što je u posljednje vrijeme postalo neuobičajno za ovu kompaniju je da uz svaki kupljeni model Stinger kompanija svome kupcu pošalju mali poklon.  Tako je jednog kupaca posebno iznenadilo što je uz novi automobil dobio posebne slušalice namijenjena za slušanje muzike u automobilu i pismo u kojem se predstavnici Kie zahvaljuju na kupovini njihovog modela i u to ime im poklanjaju slušalice.

 

 

Osim ovog slučaja pojavilo se još nekoliko kupaca koji su takođe dobili druge poklončiće. Tako je jedan od njih dobio karticu na kojoj je bilo 50 dolara za koje je kupac mogao da kupi gorivo za svog novog ljubimca, zatim kamera od 360 stepeni za snimanje ali i druge pojedinosti. Kompanija Kia na ovaj način želi da se zahvaliti svojim kupcima ali i moguće na taj način poveća prodaju. Kia je u prva četiri mjeseca ove godine, prema podacima CarSalesBase, isporučila 5.298 modela Stingera u Ameriku. Broj je mnogo manji kada se govori o Evropi, gdje je od januara do marta prodato svega 856 Stingera. 

Datum objave: 18/05/2018
Komentarišite ovaj članak


Auto Shop Magazin

Facebook