Naslovna > Automobili > Hyundai > i30 > Veliko interesovanje za i30

Hyundai

Veliko interesovanje za i30

Iako je prošlo malo vremena od dolaska novog i30 na bh tržište, jedno je sigurno, vozilo već pronalazi put do srca svojih kupaca i velikim koracima osvaja bh tržište, a u prilog svemu tomu idu frekventni dolasci novih narudžbi.

U prvom planu zahvaljući svom magnetnom privlačnom dizajnu i izgledu koji čini da jednostavno ne možete proći neprimjećeno ma gdje god da se nalazili, sa druge strane tu je sigurnost koju su u Hyundai-u stavili kao osnovnu premisu (početni paket ABS, ESP, VSM, HAC, zračni jastuci..), dalje komfor, prostranost....., svemu tome u prilog ide više nego pristupačna cijena početnog modela od 22.450 KM sa PDV-om.

 

Zapadna evropsko tržište je već prepoznalo i nagradilo ovo vozilo kao naprimjer renomirani britanski  potrošački vodić carbyer.uk  koji ga je proglasio najboljim komapaktom i najboljim porodičnim vozilom u 2012. godini, pa zato je realno bilo za očekivati osvajanje regionalnog i bh tržišta.Tako su u Sarajevo stigle dvije nove labudice sa novim i30, do kraja sedmice očekuju se još tri što sasvim  dovoljno govori o potražnji za istom. Vozila će biti distribuirana širom dilerske mreže u BiH,  a većina njih već ima svoje vlasnike i uskoro će se naći na cestama BiH.Hyundai Auto BH još jednom poziva sve da dožive novi i30 »Exper!ence Hyundai!«, rezervišu testne vožnje u Hyundai Auto BH i ovlaštenoj dilerskoj mreži, te se sami uvjere o kakvom vozilu je riječ!

Datum objave: 28/06/2012
Komentarišite ovaj članak


Auto Shop Magazin

Facebook