Naslovna > Automobili > Audi > Q7 > Više snage i novi točkovi od ABT

Audi SQ7

Više snage i novi točkovi od ABT

ABT, njemačka kompanija za naknadne dorade, poznata po tome što modelima Audija, VW-a i drugih daje više snage i novih izgleda, ponovno je u centru pažnje zbog nedavno osvježenog Audija SQ7...

 

Najznačajnija nadogradnja za dizelski Audi SQ7 događa se ispod haube, to se čini putem vlastite upravljačke jedinice motora koja je od 435 KS (320-kilovat) dizelaša V8 do 510 KS (380 kW). Obrtni moment takođe bilježi porast kretanja. ABT ne kaže kako povećana snaga utiče na performanse, ali trebalo bi je dovoljno osjetiti kada se nagazi na gas. Kada je u pitanju kontrolor zvuka, dostupan je i za modele opremljene fabrički ugrađenim aktivnim zvučnim sistemom.

 

 

Pored povećane snage ispod haube, ABT nudi i odgovarajuće točkove koji dolaze u tri različite varijante. Sport GR točak dostupan je u sjajnoj ili mat crnoj boji, dok je HR Aero točak u zagasitotamnoj boji, a HR-F točak je u srebrnoj boji. U razvoju je i aerodinamični komplet koji će se moći naručiti negdje sljedećeg ljeta, a u ponudi će se naći i nekoliko unutrašnjih kontakata kao što je poklopac prekidača za zaustavljanje i zaustavljanje ABT sa osvijetljenim logotipom ili ABT rasvjeta za ulazna vrata. Audi SQ7 nije neuobičajen za SUV na dizel. Obrtni moment je nevjerojatan, a ABT-ova jednostavna melodija može pružiti još veće performanse.

Datum objave: 20/12/2019
Komentarišite ovaj članak


Auto Shop Magazin

Facebook