Naslovna > Automobili > Volkswagen > Golf > Vizuelna poboljšanja za osmu generaciju

VW Golf Mk 8 by JMS

Vizuelna poboljšanja za osmu generaciju

U zadnje vrijeme smo navikli na dorade VW modela od strane tunerske kuće ABT, ali nova vizuelna unapređenja Golfa Mk 8 nam dolaze od tunerske kompanije JMS...

 

Karoserijsku nadogradnju Golfa osme generacije po ugledu na varijantu GTI donosi tunerska kuća JMS. Ovaj karoserijski paket uključuje suptilne crvene detalje kako bi se pojačao sportski doživljaj i prednji spojler povećan za oko tri centimetra. Na boćnim stranama se takođe nalaze stilizovani spojelri koji ovom modelu daju agresivniji profil. Na zadnjem dijelu se ističe modifikovani difuzor sličan onome na prethodnoj generaciji Golfa GTI TCR. Prema riječima stručnjaka iz kuće JMS ovaj difuzor će se nuditi kupcima bez izreza, a oni će sami odlučivati da li im je potreban jednostruki ili dvostruki izrez u zavisnosti od izduvnog sistema na vozilu.

 

 

Umjesto standardnih VW naplataka, JMS nudi 19-inčni set sa upečatljivim crvenim maticama i pneumaticima dimenzija 225/35. Na prikazanom modelu se nalazi modifikovana suspenzija KW, i zbog toga JMS-ovi aluminijumski naplaci izgledaju kao da su na „knap“ silom ugurani u lukove blatobrana. Ovaj karoserijski komplet bi trebao biti dostupan na tržištu od septembra ove godine, a do tada bi se u ponudi moglo naći više nadogradnji jer JMS već radi na modifikacijama agregata i novom izduvnom sistemu.

Datum objave: 10/04/2020
Komentarišite ovaj članak


Auto Shop Magazin

Facebook