Naslovna > Izdvajamo iz sadrzaja > Volkswagen glavno vozilo MESS festivala

Porsche Sarajevo

Volkswagen glavno vozilo MESS festivala

Uz najveće svjetske produkcije i Porsche Sarajevo je po prvi put na 55. Festivalu MESS ...

Porsche Sarajevo  je ovlašteni Volkswagen partner i uz generalnog zastupnika Porsche BH,  najmlađa članica najveće europske automobilske maloprodajne porodice austrijske kompanije Porsche Holdinga iz Salzburga, koja posluje u više od dvadeset zemalja europskog kontinenta, a prisutna je i u Južnoj Americi te Kini.  Kreativna energija MESS-a  je impresivna i kao globalni pokrovitelji umjetnosti i kulture, Volkswagen daje svoj doprinos kao oficijelno vozilo festivala.  Tako će gosti ovog renomiraonog festivala uživati u kultnom Golfu, koji oduševljava ljubitelje automobila  već više od 40 godina.  Tokom festivala na raspolaganju će biti tri Volkswagen Golfa.

 

“Drago nam je da smo u mogućnosti, da svojim angažmanom  umjetnost i kulturu približimo publici te omogućimo i da je istinski doživi.”, izjavila je Aldina Hadžić, rukovodilac prodaje Porsche Sarajevo.

 

Ovogodišniji, Internacionalni teatarski festival MESS koji će se održati od 02. do 11. oktobra, publici će i ove godine predstaviti velike svjetske produkcije.

Datum objave: 29/09/2015
Komentarišite ovaj članak


Auto Shop Magazin

Facebook