Naslovna > Automobili > Porsche > Cayenne > Vožnja sa stilom Platinum Edition

Porsche Cayenne

Vožnja sa stilom Platinum Edition

PlatinumEdition izdanje SUV-akarakterišu izuzetni, usklađeni elementi dizajna i satenska platinasta boja kao i dodatna standardna oprema. Rezultat je izrazito moderan izgled u kombinaciji saatraktivnom cijenom. Modeli Cayenne, CayenneE-Hybrid i Cayenne S, kao i odgovarajuće Coupé varijante, dostupni su u PlatinumEdition verziji...

Prefinjeni i izuzetni izgled CayennePlatinumEdition-akarakterišu brojni detalji specifični za satenski model sa platinastom završnom obradom. Umetci u letvicama usisnika za vazduh na prednjoj strani, natpis Porsche integrisan u LED traku zadnjeg svjetla, oznaka modela pozadi i standardni 21-inčni RS SpyderDesign točkovi, rezervisani isključivo za modele PlatinumEdition, ofarbani su u ovu boju. Sportski auspusi i ukrasi bočnih prozora u crnoj boji dodatno naglašavaju sportski, elegantni izgled ove posebne serije. Dostupan u: bijeloj i crnoj, Jet Black sa metalik završnom obradom, CarraraWhite, Mahagony, MoonlightBlue i u posebnoj Crayon boji. Elegantno dizajnirani enterijer: sigurnosni pojasevi boje Crayon i pragovi na vratima od brušenog aluminijuma sa logotipom „PlatinumEdition“ daju poseban štih, kao i cjelokupna unutrašnjost prošarana aluminijem i ukrasima srebrne boje.

 

 

 

 

 

 

Dodatna oprema za CayennePlatinumEdition predstavlja standard. Ovo uključuje: prednja LED svjetla sa sistemom Porsche DynamicLightSystem (Poršeov sistem dinamičnih svjetala), panoramski krovni sistem, staklo za privatnost, Bose ®, sistem surround zvuka, ambijentalno osvjetljenje, kožna sportska sjedišta sa osam poza, Porsche grb na prednjim i zadnjim naslonima za glavu i analogni sat na instrument tabli. Porsche ExclusiveManufaktur također nudi širok raspon opcija za unutrašnjost i eksterijer koje daju na otmjenosti – od selektivnih promjena do opsežnih modifikacija. PlatinumEdition modela Cayenne je sada dostupan za naručivanje, a isporuke u Njemačkoj počinju u maju 2022. Cijene sa PDV-om počinju od 89.335 eura za Cayenne od 250 kW (340 KS), 102.901 eura za CayenneE-Hybrid sa izlaznom snagom od 340 kW (462 KS) i 105.995 eura za Cayenne od 324 kW (440 KS).

 

Datum objave: 18/01/2022
Komentarišite ovaj članak


Auto Shop Magazin

Facebook