Naslovna > Automobili > Land Rover > Range Rover > Vrhunac luksuza SUV porodice

Range Rover SVA Ultimate Edition

Vrhunac luksuza SUV porodice

Na koji način interpretira luksuz, Land Rover je nedavno pokazao lansiranjem specijalnog Ultimate izdanja za SVA model, koji će se kupcima ponuditi u verziji sa kraćim i produženim međuosovinskim rastojanjem...

Land Rover je predstavio specijalno izdanje za Range Rover SVAutobiography pod oznakom Ultimate, koje dodaje još veći lukszu ionako raskošnom SUV-u. Ovo bi trebalo da bude vrhunac ekstravagancije u ovom modelu. Luksuzno izdanje na četiri točka dolazi sa Orchard zelenom bojom uz crni gornji dio karoserije uključujući bočne retrovizore i krov. Tu su i mali bakreni detalji na eksterijeru poput oznake modela i amblema. Kao opciju, kupci mogu dobiti 22-inčne točkove u tamno sivoj boji sa kontrastnim dijamantskim završnim slojem.

 

 


U varijanti sa dugim međuosovinskim rastojanjem Ultimate nudi visok nivo luksuza sa zavaljenim sjedištima i više od 115 cm prostora za noge na zadnjoj klupi. Kao što se i može pretpostaviti, sjedišta dolaze sa opcijom grijanja, hlađenja i masaže. Centralna konzola ima integrisani Zenith sat, rashladni pretinac i preklopive stolove. Dostupan je sa nekoliko pogonskih sklopova, od plug-in hibrida pa sve do V8 monstruma sa 557 KS. Sa druge strane Dynamic model dolazi sa kraćim međuosovinskim rastojanjem i može se dobiti samo sa V8 agregatom. Cijena Dynamica kreće od 147,441 funte, dok SVA sa dugim međuosovinskim rastojanjem košta oko 183,706 funti kada je opremljen sa V8 motorom, cijena sa kojom je Land Rover zakoračio na teritoriju Bentley Bentayge.

Datum objave: 01/04/2021
Komentarišite ovaj članak


Auto Shop Magazin

Facebook