Naslovna > Automobili > Volkswagen > T-Roc > VW T-Roc R-Line

Volkswagen

VW T-Roc R-Line

Iako je VW T-Roc predstavljen prije nekoliko sedmica već je dobio specijalno izdanje u obliku R-Line serije.

Novi Volkswagenov SUV T-Roc dobio je R-Line izdanje. U odnosu na standardnu verziju ugrađeni su branici oštrijih linija, R-Line oznaka na rešetki hladnjaka motora, posebno dizajniran zadnji difuzor, zaštite vrata u boji karoserije i zatamnjena zadnja stakla.


Unutrašnjost je izvedena po istom receptu, odnosno ugradnjom umetaka koji se kod serijskih modela ne mogu naći. A među njima se posebno ističu od specijalne kože obložen sportski upravljač, crna obloga krova, skupa tkanina na sjedištima, unikatne podne prostirke i pedale od nehrđajućega čelika.

 

 

 

 


Paket R-Line dostupan je uz široku paletu motora i mjenjača. Kao bazni motor dolazi 1.0 litreni TSI sa 115 KS i 200 Nm maksimalnog obrtnog  momenta. Na sljedećoj stepenici nalazi se novi 1,5 litreni benzinac sa 150 KS i 250 Nm obrtnog momenta. Kao šlag na tortu dolazi 2.0 TSI sa 190 KS i 320 Nm obtnog momenta.
Što se sve manjeg broja ljubitelja dizelaša tiče tu su: 1,6 TDI sa 115 KS i 250 Nm obrtnog momenta i 2.0 TDI sa dva nivoa snage – 150 i 190 KS.
Cijene sa svaku pojedinu kombinaciju bit će objavljene naknadno.

 

Datum objave: 12/09/2017
Komentarišite ovaj članak


Auto Shop Magazin

Facebook