Naslovna > Auto moto sport > Webber napušta Formulu 1?

Formula 1

Webber napušta Formulu 1?

Nakon još jedne razočaravajuće trke, u javnosti su se pojavile informacije kako će Australijanac napustiti "leteći cirkus"...

Nakon nagađanja da li će da Mark Webber napusti tim Red Bulla ili ne, u javnosti se pojavila vijest o tome kako je sada definitino da će da napusti ne samo ovaj tim, nego i Formulu 1. Naime, prema informacijama koje je objavio Radio LeMans, Australijanac je potpisao petogodišnji ugovor, te će se od naredne godine takmičiti u LeMans trkama.

 

Nakon razočarenja koje je Webber doživo u Maleziji, i sukoba sa timskim kolegom Vettelom, ni trka u Kini nije protekla onako kako je zamišljao. Naime, nakon trke u Maleziji, u javnost su procurile informacije da je tim Red Bull zainteresovan da u svoje redove dovede Kimi Raikkonena. To je bio novi podsticaj da Australijana da razmisli o svojoj budućnosti. Nagađa se da je već potpisao ugovor sa  timom Porschea.

 

Međutim, iz Porschea je navodno procurila informacija kako Webber zasada nije dio njihovih planova.  Kako će se situacija odvijati do kraja godine, ostaje nam samo da vidimo. 

Datum objave: 16/04/2013
Komentarišite ovaj članak


Auto Shop Magazin

Facebook