Naslovna > Automobili > Jeep > Wrangler > Wrangler i Renegade spremni za plažu

Jeep

Wrangler i Renegade spremni za plažu

Jeep je sa predstavljanjem Islander izdanja za svoja dva SUV-a nešto ranije najavio proljeće, a modeli dolaze sa specifičnim bojama i drugim karakteristikama inspirisani ljetnim motivima...

Iako su neki dijelovi Amerike još uvijek pokriveni snijegom, a drugi se bore sa žestokom hladnoćom, ,,Spring Break“ je odmah iza ugla. Zbog toga je Jeep ranije ove nedjelje ponovo predstavio svoje tropsko Islander izdanje, koje se prvi put pojavilo 1988. godine. Ovoga puta izdanja su pripremljena za dva modela, Wranglera i Renegadea, a promjene uključuju novu boju, sportske karakteristike i kao takvi spremni su za plažu. Wrangler za bazu koristi Sport S paket opreme, a donosi specifičnosti Islander paketa kao što su 17-inčni Rubicon točkovi, jedinstven poklopac motora i bijeli trodijelni tvrdi krov. Pored toga kupci imaju na raspolaganju deset opcija boja kao što je Chief Blue ili druge vesele boje kao Snazzberry, Firecracker Red i Hellayella.

 

 


Unutrašnjost Wrangler Islandera dobija sportska crna sjedišta sa plavim akcentnim šavovima. na vrhu se nalazi 7,0-inčni ekran osjetljiv na dodir sa Uconnect 4 i standardnim Apple CarPlay i Android Auto podrškom. Što se tiče Renegadea, i on sadrži mnoštvo karakteristika kao i Wrangler poput bijelog krova i prilagođenog enterijera. Renegade ipak donosi nešto veće točkove veličine 19 inča i ima samo četiri opcije boje: Bikini, Jetset Blue, Glacier i Omaha Orange. Oba modela dostupna su u lokalnim zastupnicima u SAD-u i to po prihvatljivoj cijeni. Renegade Islander kreće od 27,430 dolara, dok Wrangler Islander sa dvoje vrata košta 33,370 dolara, odnosno 36,870 dolara za verziju sa četvero vrata.

 

Datum objave: 03/03/2021
Komentarišite ovaj članak


Auto Shop Magazin

Facebook