Naslovna > Automobili > Opel > Astra > XS-ov izložbeni plug-in hibrid za bolji imidž u tuning zajednici

Opel Astra

XS-ov izložbeni plug-in hibrid za bolji imidž u tuning zajednici

U saradnji XS Carnighta i Opela – koji ove godine slavi svoju 160. godišnjicu – Astra će igrati glavnu ulogu na jubilarnom XS Carnightu „20 godina XSCN“ od 29. do 30. jula na Olimpijskom stadionu u Berlinu. Sljedeći u nizu događaja biće 17. septembra sa XS Carnightom na jezeru Wörthersee u Austriji...

Specijalista za tuning automobila XS počeo je da radi na novom Opelu Astri plug-in hibridu. Elektrifikovana izložbena Astra u bijeloj boji sa crnim krovom i još nekim detaljima proizvodi 180 KS i 360 Nm obrtnog momenta, a prosječna kombinovana potrošnja po WLTP standardnu iznosi 1,1 l/100 km sa emisijom CO2 od 26-24 g/km. Osim toga, ima vrhunsku opremu Ultimate i brojne najsavremenije tehnologije, kao što su digitalni Pure Panel kokpit i prilagodljiva Intelli-Lux LED Pixel prednja svjetla, kao i AGR sportska sjedišta.

 

 

 


Projekat je dio saradnje sa kompanijom XS Carnight koja će dodatno ojačati Opelov imidž u tjuning zajednici kao pristupačnog njemačkog brenda. Obožavaoci su već bili oduševljeni javnim predstavljanjem najnovije generacije Astre na prošlogodišnjem međunarodnom Tuning Meetingu na jezeru Wörthersee.Tim iz XS Carnight tima opremio je Astru dodatnim vazdušnim vješanjem iz “Carstyle me”, u kombinaciji sa originalnim amortizerima. Nepogrešiv izgled izložbenog automobila upotpunjuju moto sport naljepnice, na bočnim stranama automobila i vjetrobranu.

Datum objave: 23/07/2022
Komentarišite ovaj članak


Auto Shop Magazin

Facebook