Naslovna > Automobili > Volkswagen > T 6.1 > Za izlete i uživanje u prirodi

VW T6.1 California Beach

Za izlete i uživanje u prirodi

Volkswagen je predstavio novu varijantu svog kombija Transporter pod nazivom California Beach sa mini kuhinjom i šest sjedećih mjesta...

Potpune specifikacije za novi VW California Beach 6.1 za sada još uvijek nisu potvrđene, ali je Volkswagen najavio da će kupcima na raspolaganju biti dvije varijante pod nazivom Tour i Camper. Standardnu opremu ovog modela čine 17-inčni aluminijumski naplaci, ručno otvarajući krov, unutrašnje sjedište za pet osoba, DAB radio i kamperski sto sa dvije stolice. Obje varijante će se isporučivati sa parom rotirajućih prednjih sjedišta i „rock-and-roll“ zadnjom klupom koja se može sklopiti u krevet.

 

 

 

Uz navedeno, Tour varijanta će imati par kliznih zadnjih vrata i mogućnost specifikacije sjedišta za šest ili sedam osoba. Varijanta Camper je namijenjena ljubiteljima kampovanja u prirodi i zbog toga je opremljen plinskim kuhalom i tendom na izvlačenje.

 

 

 

 

 

 

 

Paletu modela California 6.1 će pokretati poznati dvolitarski dizelski četvorocilindraš VW Grupe od 150 KS, a kao kod dostavne varijante ova jedinica će prenositi snagu na prenju osovinu preko sedmostepenog automatskog mjenjača.

 

Više detalja oko ove serije će biti dostupne krajem ovog mjeseca, a cijene bi se trebale kretati od 57.400 eura po jedinici....

Datum objave: 12/10/2020
Komentarišite ovaj članak


Auto Shop Magazin

Facebook