Naslovna > Vijesti > Za svakodnevne junake

Citroën JUMPY

Za svakodnevne junake

Lansiran 1995. i proizveden u više od 600.000 primjeraka, Citroën Jumpy ulazi u novo doba s modelom sasvim nove generacije, Novi Citroën JUMPY …

S više od 80 godina iskustva u segmentu lakih privrednih vozila, CITROËN donosi rješenje prilagođeno svakodnevnoj upotrebi. Nezaobilazni partner poslovnih korisnika, Novi Jumpy zamišljen je kao učinkovito i ergonomsko vozilo koje je jednostavno i sigurno za upotrebu. Novi Citroën Jumpy osmišljen je kako bi što bolje odražavao znanje i umijeće marke CITROËN. Na toj se stručnosti temelji jedna od najobuhvatnijih gama lakih privrednih vozila koja obuhvata četiri komplementarna i različita modela: Nemo, Berlingo, Novi Jumpy i Jumper.

 

Zahvaljujući novoj modularnoj platformi, nova generacija Jumpy-a opremljena je optimalnom konstrukcijom za korisnije, udobnije i sigurnije usluge. Objedinjuje najnovija tehnološka rješenja za pomoć u vožnji i motore koji ga čine idealnim partnerom „junaka svakodnevnice“. Namijenjen je brojnim poslovnim korisnicima (obrtnicima, građevinarima, dostavljačima, uslužnim djelatnostima, udruženjima...) te dolazi u obliku furgona, kombija, s produženom kabinom ili kabinom i podnicom. Dolazi u 3 dužine (XS: 4,60 m, M: 4,95m i XL: 5,30m) među kojima svaki poslovni korisnik može birati u skladu s vlastitim potrebama i djelatnostima.

 

Datum objave: 20/04/2016
Komentarišite ovaj članak


Auto Shop Magazin

Facebook