Naslovna > Automobili > Alfa Romeo > Giulietta > Zategnute bore i predivan stil

Alfa Romeo Giulietta za 2014. godinu

Zategnute bore i predivan stil

Gulietta za 2014. godinu je znatno unaprijeđena, što je vidljivo na eksterijeru, kao i u putničkoj kabini…

Novi motor, prefinjen stil, elegantan dizajn i još više tehnoloških sadržaja nastavili su da dominiraju na Alfinim modelima, ali i da igraju glavnu ulogu kada je riječ o novom modelu Giulietta za 2014. godinu. Italijanski proizvođači sa ovim automobilom imaju jedan cilj, a to je da povećaju prodaju ovog čuvenog italijanskog brenda, pa se nadaju da će im Giulietta u tome uveliko pomoći.

 

Otkako je Giulietta na tržištu, od 2010. godine, do dana današnjeg prodato je više od 210.000 jedinica ovog modela svugdje u svijetu. Sada će ovaj novi model da posjeduje i novi motor. Rijel je o 2.0 JTDM sa 150 “konja”, koji je opremljen drugom generacijom MultiJet sistema ubrizgavanja koji optimizuje sagorijevanje goriva u motoru u svim uslovima, i na taj način mu osigurava smanjenje potrošnje goriva, kao i manji nivo buke.

 

Automobil je znatno unapriješen, kako njegov eksterijer, tako i putnička kabina. Tako će kupci novog Giulietta modela moći da odaberu da li žele Uconnect informaciono-zabavni sistem sa ekranom od 5 ili 6,5 inča. Ovaj sistem ima veliku prednost, a to je ta što nudi satelitsku navigaciju, kao i glasovne komande radi lakšeg kontrolisanja multimedijalnih izvora.

 

Automobil će biti dostupan sa tri nove boje eksterijera, što će svakako da unaprijedi njegovu eleganciju, ali i da zadovolji klijentelu. Ovaj model biće dostupan i sa novim aluminijumskim točkovima, a dimenzije takođe možete da birate – da li želite od od 16, 17 ili 18 inča.

 

Ono čime nova Alfa Romeo Giulietta za 2014. godinu može da se pohvali jeste činjenica da je jedan od najbezbjednijih automobila u svojoj kategoriji. Pored odličnih dinamičkih karakteristika, ovaj automobil posjeduje i bogatu sigurnostu opremu, koja uključuje šest vazdušnih jastuka, sistem koji sprječava povredu vrata u slučaju udara, kao i nezaostavni ESP.

 

Jedno je sigurno; Guliettini ljubitelji nestpljivo čekaju ovaj model, koji će osvojiti srca i najzahtjevnije klijentele. 

 

Datum objave: 22/10/2013
Komentarišite ovaj članak


Auto Shop Magazin

Facebook