Naslovna > Automobili > Škoda > Scala > Zavirite u unutrašnjost Scale

Škoda

Zavirite u unutrašnjost Scale

Češki proizvođač je konačno objavio nekoliko fotografija unutrašnjosti svog novog Scala modela, čija se premijera očekuje kroz nekoliko dana...

Prethodno smo vidjeli kako to izgleda Škodina Scala sa spoljašnje strane, a sada nas je proizvođač počastio slikama enterijera neposredno prije samog predstavljanja modela, sa kojih se može zaključiti da se radi o najbogatijem paketu opreme. Unutrašnjosti automobila dominijra digitalna instrument tabla i veliki 9,2 inčni ekran multimedijalnog sistema na centralnoj konzoili, a tu su i sjedišta presvučena kožom i alkantarom,  te dvozonska klima. Na fotografijama se takođe može videti i da se Škoda opredelila da u modelu Scala zadrži klasičnu polugu ručne kočnice iako sve više proizvođača ugrađuje u svoje nove modele elektronsku ručnu kočnicu.

 

Dok drugi Škodini modeli imaju ekran uklopljen u komandnu tablu, displej je u Scali postavljen izdvojeno, poput tableta, što nagoveštava da će sličnu konfiguraciju češki proizvođač verovatno ponuditi i u svojim drugim modelima u budućnosti. Više detalja o ovom modelu svakako očekujemo nakon svjetske premijere koja će se održati 6. decembra u Tel Avivu.

Datum objave: 29/11/2018
Komentarišite ovaj članak


Auto Shop Magazin

Facebook