Naslovna > Automobili > BMW > Serija 8 > Zlatna serija
FOTO GALERIJA (5)

BMW Serija 8 Golden Thunder Edition

Zlatna serija

BMW svojoj ponudi Serije 8 dodaje „sjaja“ sa novim Golden Thunder Edition izdanjem. Ova specijalna serija se ističe jedinstvenim dodacima BMW Individual.

Vrijedi napomenuti da je BMW Serija 8 Golden Thunder Edition čisto estetska i da je dostupna u rasponu od varijanti Coupe do Grand Coupe i od 840i do M850i xDrive. Kao i što ime govori, glavna poenta ove specijalne serije su akcenti u zlatnoj nijansi koji se mogu vidjeti na prednjem i zadnjem spojleru i bočnim zaštitama. Tu su 20-inčni M naplaci crne boje sa dvostrukim krakovima, kao i M zadnji spojler koji je ekskluzivno dostupan za Seriju 8 Coupe.

 

 

 

Sa druge strane karoserija je dostupna u nijansama Saphire Black metallic ili Frozen Black metallic. Kako bi se upotpunio izgled, BMW Individual dodaje High Gloss Shadow Line sa proširenim karakteristikama i crna kočiona kliješta za M sportski kočioni sistem.

 

 

 

U unutrašnjosti, Serija 8 Golden Edition dobija crnu Merino kožnu oblogu sa natpisom „Edition Golden Thunder“ na prednjoj strani naslona za glavu. Coupe i Gran Coupe imaju krovnu oblogu od Alcantara Anthracite materijala kao i aluminijumske detalje u Mesh Effect Gold nijansi.

 

 

 

Cijena modela ove specijalne serije još nije objavljena, a BMW je izjavio kako će na tržištu biti dostupna od septembra ove godine.

Datum objave: 22/06/2020
Komentarišite ovaj članak


Auto Shop Magazin

Facebook