Naslovna > Vijesti > Zmajevi posjetili Hyundai

Hyundai BiH

Zmajevi posjetili Hyundai

Prostorije Hyundai Auto BH kao sponzora Nogometnog/Fudbalskog Saveza posjetili su reprezentativci Bosne i Hercegovine (Asmir Begović, Haris Medunjanin, Ermin Bičakić i Muhamed Bešić) zajedno sa selektorom Mehmedom Baždarevićem ...

U prijatnoj i opuštenoj atmosferi uz prisustvo medija  evidentno je bilo da su reprezentativci optimistični i dobro raspoloženi pred predstojeću utkamicu. Asmir Begović kao pravi lider i glavni stub naše odbrane se obratio svim pristunim, zahvalio se Hyundai-u  na sponzorstvu i podršci koju imaju.

 

Pored medija, gostiju,  druženje je upotpunilo prisustvo naših najmlađih, budućih vrhunskih sportaša, fudbalske škole Valter, koji su imali priliku da se slikaju, razgovaraju, dobiju autograme od svojih uzora. Evidentna  je bila pozitivna energija i dobro raspoloženje naših reprezentativaca koji su sa osmjehom na licu se slikali sa prisutnima i davali izjave prisutnim medijima. 

 

Reprezentativci su nakon druženja, slikanja, autograma i izjava pronašli vremena i da probaju Hyundao modela, pa je tako Bešić izabrao novi i20, a Medunjanin i selektor su izabrali Santa Fe. Vjerujemo da je Hyundai danas bio mjesto dobre energije, mjesto gdje smo zajedno uputili beskrajno vjerovanje i pozitivnu energiju našim Zmajevima pred predstojeću utakmicu.

Datum objave: 26/03/2015
Komentarišite ovaj članak


Auto Shop Magazin

Facebook