Naslovna > Automobili > Dacia > Sandero > Zvanične fotografije nove generacije

Dacia Sandero

Zvanične fotografije nove generacije

Dacija je lansirala fotografije treće genracije Sandera koji će biti zvanično predstavljen krajem ovog mjeseca...

Dacija nije objavila detaljne informacije svog novog modela, a objavljene fotografije pružaju veoma malo podataka o opremi koju će Sandero posjedovati. Za sada je jedno sigurno: Sandero dobija novu stilizaciju. Dacija je evolutivno pristupila dizajnu novog Sandera, a ukupan oblik automobila je poznat, sa novim jednostavnim linijama i visoko postavljenom krovnom linijom. Uprkos tome negove proporcije izgledaju vidno „istegnute“ u poređenju sa aktuelnom generacijom, što sugeriše da bi nova, veća platforma mogla ponijeti karoseriju.

 

 


Ove fotografije potvrđuju da će SUV stilizovana varijanta Stepway biti dostupna i modelu nove generacije, koji će kao i njegov prethodnik imati krovne nosače, crnu plastičnu oblogu karoserije i povećan klirens. Kao što je već ranije pisano, kako bi cijena vozila ostala niska, Dacia u Sandero neće ugrađivati skupe „blage“ hibridne ili plug-in hibridne pogone Renault-Nissan Alijanse, već će se držati provjerene palete benzinskih i dizel agregata male zapremine.

 

 

 

 


Na kraju, u pozadini zvaničnih fotografija „vreba“ sljedeća generacija Dacie Logan. Baziraće se na istoj platformi kao i Sandero i odlikovaće se istim unapređenim stilskim jezikom i tehnologijom, ali za sada to se sve temelji na pretpostavkama....

Datum objave: 07/09/2020
Komentarišite ovaj članak


Auto Shop Magazin

Facebook