Naslovna > Automobili > Bugatti > Veyron > Zvijezda zasijala u Pekingu

Premijera – Bugatti Veyron Grand Sport Vitesse Black Bess

Zvijezda zasijala u Pekingu

Putničku kabinu odlikuju kožne presvlake u dvije boje, kao i točak upravljača koji je presvučen kožo, te rukom oslikani kožni dodaci na panelima vrata...

Na sajmu automobila u Pekingu, kompanija Bugatti je predstavila svoj Grand Sport Vitesse Black Bess model. Ovaj automobil je dizajniran u čast Type 18 Black Bess modela, koji odlikuje 5.0 litarski četvorocilindarski motor, koji proizvodi 100 KS, Grand Sport Vitesse Black Bess ima spoljašnjost crne boje sa dodacima 24 – karatnog zlata na EB oznaci i ratkapama.

 

Putničku kabinu odlikuju kožne presvlake u dvije boje, kao i točak upravljača koji je presvučen kožo, te rukom oslikani kožni dodaci na panelima vrata. Treba da spomenemo i druge ukrasne komponente, koje su izrađene od ružinog drveta,  zlatne ukrase, kao i “Les Legends de Bugatti” oznake. Kao standardni model, njega odlikuje četvorocilindarski turbo 8.0 litarski W16 motor, koji postiže 1200 KS i 1500 NM obrtnog momenta. On je kao takav uparen sa sedmosttepenom dual – clutch transmisijom, što ovom modelu omogućava da iz mjesta do 100 km/h stigne za samo 2.6 sekundi. Njegova maksimalna brzina ograničena je na 408.84 sa spuštenim krovom. 

Datum objave: 23/04/2014
Komentarišite ovaj članak


Auto Shop Magazin

Facebook