Naslovna > Izdvajamo iz sadrzaja > Bez dronova na Red Bull Showrun-u

Sigurnost je prioritet

Bez dronova na Red Bull Showrun-u

Posebno se naglašava da će svi dronovi koji nisu dio organizatorske opreme biti obarani kako bi se minimizovao rizik i obezbijedila sigurnost svih posjetilaca...

U susret Red Bull Showrun događaju, koji će se održati u nedjelju, 9. juna, na ulicama Sarajeva, organizatori ističu ključne informacije za sve građane. S obzirom na to da je sigurnost svih učesnika apsolutni prioritet, MUP KS je donio odluku da korišćenje dronova prije i tokom događaja na trasi između Marijin Dvora i Tehničke škole, odnosno Zemaljskog muzeja BiH, nije dozvoljeno. Posebno se naglašava da će svi dronovi koji nisu dio organizatorske opreme biti obarani kako bi se minimizovao rizik i obezbijedila sigurnost svih posjetilaca.

 


Razumijevajući strast i ljubav koju mnogi građani imaju prema ovom događaju i moto sportu, organizatori mole za razumijevanje i poštovanje navedenih uputstava. Ovaj događaj je prilika da svi zajedno uživamo u jedinstvenom spektaklu, ali i da pokažemo odgovornost i poštovanje prema mjerama sigurnosti koje su postavljene za dobrobit svih učesnika i posjetilaca.

Datum objave: 01/06/2024
Komentarišite ovaj članak


Auto Shop Magazin

Facebook