Naslovna > Automobili > BMW > X5 > Specijalni model Black Vermilion za tržišta Evrope i SAD

BMW X5

Specijalni model Black Vermilion za tržišta Evrope i SAD

BMW je predstavio novo izdanje svoga velikog SUV automobila sa izmjenjenim vizuelnim izgledom, ovo ograničeno, luksuzni „Black Vermilion“ dolazi sa M50i verzijom motora...

Nakon predstavljanja bilo je jasno da su izmjene na novom X5 samo vizuelnog karaktera ( unutra i spolja) dok su mehaničke postavke jednake kao kod prethodnika. Cilj Bavarskog proizvođača je da dodatno pojača privlačost svoga automobila, modifikujući određene dijelove eksterijera i enterijera. Na osnovu toga  BMW ubacuje svoja adaptivna Full LED svjetla s laserskom tehnologijom.

 

 

 

 

 

Takođe, za oko zapada crna Frozen Black Metalic boja, koja koja je kombinovana sa crvenim detaljima. U prvom planu su crvene rešetke maske hladnjaka, dok je okvir maske crn. Kombinacija dominantne tamno-sive boje sa crvenim detaljima seli se na točkove, pa ovaj model tako krase 22.inčni naplatci ispod kojih se uočavaju crvene kočione čeljusti. Novi X5 dobio je par novina i u unutrašnjosti, tako da vizuelni detalji prate promjene na eksterijeru. Standardni nivo opreme ovog modela sada uključuje još više stavki kao što su grijani volan, head-up displej, daljinsko pokretanje motora i Harman Kardon audio sistem. Detalji upadljivi za oči su staklena ručica mjenjača, te ispisan logo na držaču za čaše koji daju poslednji akcenat na dominantno crni dizajn sa crvenim detaljima. Na evropskom tržištu specijalno izdanje luksuznog SUV modela pojaviće se u septembru ove godine. Međutim broj automobila koji će biti plasiran u ovoj verziji je ograničen, pa će svjetlo dana ugledati mali broj ovih vozila. Cijena za sada nije poznata ali sigurno je da će biti osjetno veća od standardnog X5 modela.

Datum objave: 14/07/2021
Komentarišite ovaj članak


Auto Shop Magazin

Facebook