Pivara Banjalucko
Naslovna > Automobili > Dacia > Svjetska premijera na salonu IAA Mobility 2021 U Minhenu

DACIA

Svjetska premijera na salonu IAA Mobility 2021 U Minhenu

Dacia će učestvovati na salonu IAA Mobiliti 2021 u Minhenu, sa svjetskom premijerom: svojim potpuno novim svestranim porodičnim automobilom sa sedam sedišta. Nakon predstavljanja novog vizuelnog identiteta, Dacia će predstaviti i čitavu obnovljenu gamu vozila u novim bojama...

Sa novim modelom Sandero Stepway, nedavno predstavljenim električnim Springom i obnovljenim Dusterom koji stiže na jesen i na naše tržište, marka Dacia nastavlja da obnavlja svoja vozila u skladu sa strateškim planom predstavljenim početkom ove godine. Minhne će biti mesto za sledeću Dacijinu svetsku premijeruotkrivanjem novog svestranog porodičnog automobila sa 7 sedišta.

 

 

 

 

 

 

 

 

Nakon otkrivanja u petak, 3. septembra 2021. godine (link do događaja slijedi kasnije), vozilo će biti izloženo na salonu automobila u Minhenu od ponedeljka, 6. septembra pa nadalje. Na automobilskom salonu IAA Mobility 2021 u Minhenu porodica Dacia automobila biće predstavljena u celini: Originalni izložbeni prostor od 6. septembra, svi Dacia modeli predstavljeni u centru Minhena od 7. do 12. septembra, prevoz između dva salona u Dacia Springu, najjeftinijim električnim vozilom u Evropi.

 

Datum objave: 12/07/2021
Komentarišite ovaj članak


Auto Shop Magazin

Facebook