Pivara novi
Naslovna > Vijesti > YouTuber ponovo skače

Zanimljivosti

YouTuber ponovo skače

Poznati YouTuber sa kanala Street Speed postao je prepoznatljiv po svojim skokovima, zbog kojih nailazi i na kršenje zakona, a da ga to ne dotiče mnogo, potvrdio je sa novim skokom, ovoga puta sa Lamborghini Urusuom preko Aventadora...

Michael Hyssong, čovjek koji stoji iza YouTube kanala Street Speed 717, nedavno je napravio veliku pometnju nakon što je početkom godine svojim Ram TRX izveo veliki skok preko potoka. Iako je moćni kamion preživio skok, posljedice su ipak došle same po sebi, i to od strane nadležnih organa. Vozač se naime suočava sa čak 18 tačaka, a većina njih vezane su za narušavanje i zagađenje sredine. Video je za samo tri mjeseca prikupio skoro dva miliona pregleda, a da se Michael zbog optužnice nije mnogo prepao, potvrdio je još jednim skokom.

 

 


YouTuber je ovoga puta koristio daleko skuplja vozila preskačući Lamborghini Aventador sa SUV-em iste marke – Urusom. SUV pripada njegovoj djevojci, dok je Aventador dio njegove lične flote. Pripreme za skok podrazumijevale su prebacivanje režima vožnje u terenski, kako bi se Urusu povećao razmak od tla podizanjem vazdušnog oslanjanja. U videu u kojem govori o optužnici sa kojom se suočava, Michael Hyssong je naglasio da ga to neće spriječiti da nastavi u istom ritmu sa novim skokovima. Ostaje da se vidi da li će i sa novim, sada mnogo skupljim skokom ponovo privući pažnju nadležnih organa, ali jedno je sigurno, Michael neće uskoro odustati od ove vrste sadržaja.

Datum objave: 13/04/2021
Komentarišite ovaj članak


Auto Shop Magazin

Facebook