Naslovna > Vijesti > ABT Sportsline Audi RS Q3 sa 410 KS!

Debi u Ženevi

ABT Sportsline Audi RS Q3 sa 410 KS!

Detaljnije specifikacije performansi nisu otkrivene za ovaj model, pa ćemo morati da sačekamo još samo nekoliko dana...

Kompanija ABT Sportsline najavila je neke od svojih planova za budućnost, a prvi će da bude otkriven na sajmu automobila u Ženevi, koji počinje već početkom marta mjeseca. Naime, ova poznata kompanija predstaviće novi tunerski program za Audi RS Q3 model u Ženevi. Riječ je o crossoveru koji može da bude opremljen izuzetno agresivnom opremom za karoseriju, koja uključuje novi prednji branik, sportski zadnji difuzor i novu rešetku motora.

 

Pored ovih pogodnosi, kupci će moći i da naruče izduvni sistem, koji je napravljen od nehrđajućeg čelika sa četiri izduvne cjevi, te oslanjanje koje je podesivo po visini. Uz sve to, tu su i atraktivni 21 – inčni aluminijumski točkovi.

 

 

 

 

 

 

Duša automobila kao i uvijek, nalazi se ispod poklopca motora. Naime, ovaj model posjeduje 25 litarski turbopunjeni četvorocilindarski motor, koji je podešen da proizvede 410 „konja“ i 530 Nm obrnog moemnta, što znači da je dosadašnja snaga povećana za 100 KS, a obrtni momenat za 110 Nm.

 

Neke detaljnije specifikacije o ovom automobilu još uvijek nisu poznate, i moraćemo da sačekamo samo još nekoliko dana da bi smo saznali nešto više o ovom automobilu. Ono što je jedino poznato jeste da iz mjesta mirovanja do 100 km/h ovaj automobil ubrzava za 5,5 sekudni, te dostiže svoju maksimalnu brzinu od 250 km/h. 

Datum objave: 28/02/2014
Komentarišite ovaj članak


Auto Shop Magazin

Facebook