Naslovna > Vijesti > Autokuća Grabovičkić promijenila ime u Guma T

Bh. tržište

Autokuća Grabovičkić promijenila ime u Guma T

Ovlašteni uvoznik Renault, Nissan i Dacia vozila za Tuzlu, Autokuća Grabovičkić ulaskom u “Guma M” grupaciju, promijenila je ime u “Guma T”...

Autokuća Grabovičkić iz Tuzle postala je dio grupacije “Guma M”, jedne od vodećih domaćih kompanija u automobilskoj branši i ovlaštenog uvoznika Renault, Nissan i Dacia vozila, te sada posluje pod novim imenom - Guma T.
Ulaskom u “Guma M” grupaciju, poznata tuzlanska autokuća postaje još snažniji „igrač“ na automobilskom tržištu regije koju pokriva, te u narednom periodu planira mnogo uložiti u povećanje kvalitete usluge i profesionalnosti pristupa svim postojećim i budućim kupcima.

 

Da podsjetimo, u svom skoro 40-godišnjem automobilskom stažu, AK Grabovičkić je, pored već dugogodišnje saradnje sa Renaultom i Dacijom, od prošle godine i ovlašteni koncesionar japanskog proizvođača Nissan.
Sada sa novim imenom – Guma T, ova autokuća iz Tuzle i dalje ostaje na postojećoj  adresi (Šićki Brod bb), a savremeni prodajno-servisni centar površine 2.000 m2 će biti dodatno modernizovan po evropskim standardima.

Datum objave: 16/08/2012
Komentarišite ovaj članak


Auto Shop Magazin

Facebook